Veronica și Viorel, ceartă după ce bărbatul a fost prins cu alta femeie in mașină, de către soția acestuia. Cei doi, deveniți faimoși după un scandal in care Vulpița i-a acuzat pe niște bărbați de viol, au ajuns personajele principale ale unei telenovele de dragoste, la Acces Direct.

 Cu o zi dupa ce „vedetele” și-au declarat dragostea și mulțumirea că sunt împreună, Viorel a fost surprins de către soția sa cu o domnișoară misterioasă, într-o mașină din apropierea platoului în care cei doi au prezentat detalii picante din viețile personale. Veronica a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi, amenințându-l pe Viorel cu bătaia. Vulpița a decis in emisiune că va divorța, cerându-i lui Viorel buletinul, ca la fiecare „despărțire”.

Marian, fostul amant al Vulpiței, a sărit în apărarea acesteia, acuzându-l pe Viorel că nu i-ar oferi afecțiune soției sale sau că nu dorește să muncească, fiind vinovat pentru toate certurile din cuplu. Întrebat de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, dacă este îndrăgostit de Veronica, Marian nu a negat, spunând că este de asemenea revoltat de comportamentul lui Viorel. Acest fapt l-a bucurat pe Viorel, care a început să râdă și să aplaude. Vulpița a ajuns la concluzia finală că nu va rămâne nici cu Marian, nici cu Viorel, niciunul nefiind pe placul ei.

Se pare că cei doi nu se mai gândesc la fiica lor, care este îngrijită de bunică, având in prim plan interesele personale, cum ar fi viața din showbiz și scandalurile pe care le provoacă și la care iau parte.